Sn. Osman BOYRAZ' ın Çamlık BALMEK' i Ziyareti

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Sn. Osman BOYRAZ, Çamlık BALMEK Galerilerimizi ve Mağazamızı ziyarette bulunarak atölyelerimizde üretilen ürünlerimiz ve eserlerimiz hakkında bilgi edindi.

Paylaş

Diğer Haberler

Şube Müdürlerimizin Nazik Ziyaretleri
Şube Müdürlerimizin Nazik Ziyaretleri

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığımızda görev yapan şube müdürlerimizin nazik ziyaretleri ile bir araya geldik ve istişarelerde bulunduk. Müdürlerimiz Yakup Baştürk, Cihan Menevşe ve Atalay Duran’a teşekkür ediyoruz.

10/10/2023 09:36
Devamı
Yapımı Devam Eden Ek Hizmet Binamızı Ziyaret Ettik
Yapımı Devam Eden Ek Hizmet Binamızı Ziyaret Ettik

Gönen'de Büyükşehir Belediyemizin yapımı devam eden Ek Hizmet Binamızdaki BALMEK kurs alanlarımızda 
plan ve programlarımızı Genel Sekreter Yardımcımız Sn. Mürsel SABANCI ile tamamladık. 
Çok yakında Gönen BALMEK ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gönen Ek Hizmet binamızdayız.

03/01/2024 17:23
Devamı
Ebru Atölyesinde Öğrencilerimizi Ağırladık
Ebru Atölyesinde Öğrencilerimizi Ağırladık

Ermişler Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nin talepleri üzerine Çamlık BALMEK Ebru Atölyemizde Workshop Etkinliğimiz gerçekleşti. Misafirlerimiz daha sonra alanımızda bulunan Atölyelerimizi ve Galerilerimizi de gezerek ürettiğimiz ürünlerimiz hakkında bilgiler aldı.

29/02/2024 18:28
Devamı
İl Protokol Eşlerini Ağırladık
İl Protokol Eşlerini Ağırladık

Valimizin eşi Sn. Şenay USTAOĞLU Hanımefendi ve kızı Sn. Sena Sude USTAOĞLU, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanımızın eşi Sn. Mehtap YILMAZ Hanımefendi, Karesi Belediyesi Başkanının eşi Sn. Pelin ORKAN Hanımefendi, Genel Sekreter Yardımcımızın eşi Sn. Sevda SABANCI Hanımefendi, Kadem Başkanı Sn. Ayşe Gamze ÇİFTÇİ AYTEKİN Hanımefendi ve Sn. Ayşe ÖZDAMAR Hanımefendi, Çamlık BALMEK Atölyelerimizi ziyaret etti. Usta Öğreticilerimiz ve kursiyerlerimizle bir araya gelen heyet, Sergi Alanlarımız, BALMEK Mağazamız ve Atölyelerimizde kursiyerlerimizle vakit geçirdi. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

27/10/2023 19:05
Devamı