19 Mayıs'ta Gençlerimizle Bir Araya Geldik

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutladığımız Milli Kuvvetler Caddesi’nde gençlerimizle
bir araya geldik. BALMEK olarak Ebru, Çarpana ve Filografi stantlarımızla yer aldığımız etkinlikte sporla beraber kültür ve sanatı da gençlerimiz ve vatandaşlarımızla dolu dolu yaşadık.

Paylaş

Diğer Haberler

Çamlık BALMEK Ebru Atölyemizde Workshop Etkinliği Gerçekleşti
Çamlık BALMEK Ebru Atölyemizde Workshop Etkinliği Gerçekleşti

Ece Amca İlkokulu Euro Montessori Erasmus Projesi kapsamında İtalya ve Litvanya'dan gelen misafirlerimizin katılımı ile Workshop Etkinliğimizi Çamlık BALMEK Ebru Atölyemizde gerçekleştirdik. Misafirlerimiz, uygulamaya katılarak Ebru Sanatımızın
yapımı ile ilgili deneyimde bulundu. Katılımcılarımız daha sonra Atölyelerimizi, Mağaza ve Galerilerimizi de gezerek eserlerimiz hakkında bilgi edindi.

18/01/2024 16:31
Devamı
BALMEK 25. EMITT Fuarı'nda Yerini Aldı
BALMEK 25. EMITT Fuarı'nda Yerini Aldı

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 9-12 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen EMITT'te Balıkesir'in ilçelerinin öne çıkan potansiyelleri, doğal güzellikleri, kültürü, tarihi, eşsiz sahilleri, turizm destinasyonları ve gastronomisini tüm dinamikleriyle anlatan Büyükşehir Belediyesi, fuarın en büyük stantlarından birinde dört gün boyunca şölen havasında etkinlik ve söyleşiler düzenledi.

BALMEK merkez ve ilçelerimizin yöresel ürünleri, Coğrafi İşaretli Balıkesir Pullusu ürünlerinin tanıtılması ve geleneksel kıyafet defilesine kadar dolu dolu geçen fuarda Balıkesir, 54 ülkeden 200'ün üzerinde turizm operatörüne tanıtıldı.

25/01/2023 13:30
Devamı
Merkez ve İlçe Halk Eğitim Müdürlerimiz Misafirimizdi
Merkez ve İlçe Halk Eğitim Müdürlerimiz Misafirimizdi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Hizmetleri Şube Müdürü Rıza KILINÇ, Karesi Halk Eğitim Müdürü İbrahim KURT, Karesi Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Dünya YILDIRIM öncülüğünde İlçe Halk Eğitim Müdürlerimiz , Çamlık BALMEK Kurs Merkezimizi ziyarette bulundu. Atölyelerimizde devam eden kurslarımızdaki kursiyerlerimizle bir araya geldi. Sanat Galerilerimizi ve Satış Mağazamızı gezen heyet, atölyelerimizde ürettiğimiz ürünler ve tüm alanlarımız ile İlçe BALMEK' lerde yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi aldı.

15/02/2024 17:49
Devamı
Güne Üreten Kadınlarımızla Birlikte Başladık
Güne Üreten Kadınlarımızla Birlikte Başladık

Güne İvrindi BALMEK Binamızda üreten kadınlarımızla birlikte başladık.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi BALMEK bünyesinde devam eden kurslarımızı ziyaret ederek kursiyerlerimizle bir araya geldik. Binbir emekle üretilen ürünlerimizi inceledik. Kadınlarımız BALMEK' te üretmeye devam ediyor.

12/12/2023 11:44
Devamı