Sayın Pakize Mutlu AYDEMİR Çamlık BALMEK Atölyelerimizi Ziyaret Etti

27. Dönem Ak Parti Balıkesir Millet Vekillerimizden Sn. Pakize Mutlu AYDEMİR, Çamlık BALMEK Atölyelerimizi ziyaret etti. Mağazamızı, Workshop Alanımızı ve Galerilerimizi gezen Sn. AYDEMİR atölyelerimizde ürettiğimiz eserler hakkında bilgi aldı.

Paylaş

Diğer Haberler

Şube Müdürlerimizin Nazik Ziyaretleri
Şube Müdürlerimizin Nazik Ziyaretleri

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığımızda görev yapan şube müdürlerimizin nazik ziyaretleri ile bir araya geldik ve istişarelerde bulunduk. Müdürlerimiz Yakup Baştürk, Cihan Menevşe ve Atalay Duran’a teşekkür ediyoruz.

10/10/2023 09:36
Devamı
BALMEK 25. EMITT Fuarı'nda Yerini Aldı
BALMEK 25. EMITT Fuarı'nda Yerini Aldı

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 9-12 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen EMITT'te Balıkesir'in ilçelerinin öne çıkan potansiyelleri, doğal güzellikleri, kültürü, tarihi, eşsiz sahilleri, turizm destinasyonları ve gastronomisini tüm dinamikleriyle anlatan Büyükşehir Belediyesi, fuarın en büyük stantlarından birinde dört gün boyunca şölen havasında etkinlik ve söyleşiler düzenledi.

BALMEK merkez ve ilçelerimizin yöresel ürünleri, Coğrafi İşaretli Balıkesir Pullusu ürünlerinin tanıtılması ve geleneksel kıyafet defilesine kadar dolu dolu geçen fuarda Balıkesir, 54 ülkeden 200'ün üzerinde turizm operatörüne tanıtıldı.

25/01/2023 13:30
Devamı
Gülçin ANMAÇ Çamlık BALMEK Binamızı Ziyarette Bulundu
Gülçin ANMAÇ Çamlık BALMEK Binamızı Ziyarette Bulundu

Tezhip ve Minyatür Sanatçısı Gülçin ANMAÇ, Çamlık BALMEK Binamızı ziyarette bulundu.
Usta öğreticilerimizle bir araya gelerek karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Mağaza, Galeri ve Atölyelerimizi de gezen Gülçin ANMAÇ'a Atölyelerimizde
üretilen eserlerimizle ilgili bilgiler verildi.

06/12/2023 19:13
Devamı
"Öğretmen Hareketli Proje" Çamlık BALMEK Atölyelerimizde
"Öğretmen Hareketli Proje" Çamlık BALMEK Atölyelerimizde

Erasmus projesi kapsamında Ece Amca İlkokulu ile düzenlenen "Öğretmen Hareketli Proje" bünyesinde Ebru Workshop Etkinliği, Çamlık BALMEK Atölyemizde gerçekleşti.

16/10/2023 16:00
Devamı