Savaştepe BALMEK' i Ziyaret Ettik

Savaştepe BALMEK Dokuma Kursumuzda kadın kursiyerlerimizle bir araya geldik. Ürettikleri eserleri inceledik. BALMEK' te üretim yapmaktan dolayı memnuniyetlerini gördük.

Paylaş

Diğer Haberler

Kasnak Kardeşliği Projesi'ne Destek Atölye Çalışması
Kasnak Kardeşliği Projesi'ne Destek Atölye Çalışması

TEV işbirliği ile imkânları kısıtlı üniversiteli kız öğrencilere burs verilmesi amacıyla; hayata geçirilen Kasnak Kardeşliği Projesinde binlerce yıllık Türk tarihimizin işleme sanatından yola çıkarak; şehrimizin Antik kentleri, Mitolojik hikayeleri, efsaneleri, destanları, kahramanları, doğal güzellikleri, denizi vb. değerlerinin hikayeleriyle özgün ve çağdaş̧ tasarım uygulamalarıyla hazırlanan kasnaklar BALMEK’te ürüne dönüştü.

Proje kapsamında tüm malzemeler Balıkesir Büyükşehir Belediye’since temin edilerek, BALMEK merkez ve 13 İlçede yüzlerce ürün üretildi.

Söz konusu projeye;  Sn. Fatma Nur ŞILDAK ve Sn. Mehtap YILMAZ hanımefendilerin himayelerinde il protokol eşleri ve TEV gönüllüleri ile beraber Benan Bilek’le yapılan atölye çalışması, Kent Konseyi ev sahipliğinde destek verdi.

07/03/2022 14:38
Devamı
Erdek Karşıyaka BALMEK'te Kadınlarımız Yakında Yeni Projeleriyle Buluşuyor
Erdek Karşıyaka BALMEK'te Kadınlarımız Yakında Yeni Projeleriyle Buluşuyor

Erdek Karşıyaka BALMEK Binamızda kadınlarımız üretiyor ve çok yakında yeni projeleriyle buluşuyor.
Makinede Geleneksel Türk İşlemeleri ve Bayat Kilim Dokuma kurslarımızda eğitim gören ve üreten kadınlarımızla bir araya geldik.
Üretilen ürünleri inceleyip kursiyerlerimizle istişarelerde bulunulduk.

05/12/2023 17:57
Devamı
Gömeç BALMEK Kurs Merkezimizin Açılışı Gerçekleşti
Gömeç BALMEK Kurs Merkezimizin Açılışı Gerçekleşti

Gömeç'te BALMEK Kurs Merkezimiz yetenekli ve yeteneklerini geliştirmek isteyen tüm vatandaşlarımızla
buluşmaya devam ediyor. Bugün Gömeç BALMEK Kurs Merkezimizin açılışı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ' la birlikte Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sn. Belgin UYGUR, MHP Balıkesir Millet Vekili Sn. Ekrem Gökay YÜKSEL, MHP İl Başkanı Sn. Niyazi TUNÇ ve Gömeç Belediye Başkanı Adayı Sn. Kazım ARSLAN'ın katılımıyla gerçekleşti. Açılışın ardından
kursiyerlerimizle de bir araya gelen Sn. Yücel YILMAZ, şu anda mezun durumunda olan kursiyerlerimize
katılım belgelerini taktim etti.

BALMEK olarak her geçen gün daha fazla vatandaşımızın yeteneklerine
dokunuyor ve yeteneklerini geliştirmek adına imkan sağlıyoruz.

Tüm Gömeçli vatandaşlarımıza hayırlı olsun.

18/03/2024 15:56
Devamı
Gönen BALMEK Yeni Yerinde Hizmetinizde
Gönen BALMEK Yeni Yerinde Hizmetinizde

27 Şubatta açılışı gerçekleşen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binamızda Gönen BALMEK te yerini aldı.

Açılışta birçok etkinliğin yapıldığı Cumhuriyet Meydanında kurulan Ebru, Çarpana, Deri, Soğuk Seramik, Filografi ve Takı atölyeleri ile BALMEK' te yer aldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ ve eşi Sn. Mehtap YILMAZ açılışta kursiyerlerimizle bir araya geldi. Gönen BALMEK Eğitim alanlarında 1050 kursiyer eğitim almaya devam ediyor. 2023-2024 yılı eğitimlerine başlayıp şu an mezun olan kursiyerlerimize Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ ve protokol tarafından Katılım Belgeleri taktim edildi. Ayrıca Güreş Minikler (13-14 Yaş) Kursumuzda eğitim alan ve Yıldızlar Okul Sporları Güreş Türkiye Şampiyonluğu elde eden Arda BOZKURT' a Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ hediyesini taktim etti.

29/02/2024 17:57
Devamı