Savaştepe BALMEK' i Ziyaret Ettik

Savaştepe BALMEK Dokuma Kursumuzda kadın kursiyerlerimizle bir araya geldik. Ürettikleri eserleri inceledik. BALMEK' te üretim yapmaktan dolayı memnuniyetlerini gördük.

Paylaş

Diğer Haberler

Burhaniye BALMEK' te Bir Aradayız
Burhaniye BALMEK' te Bir Aradayız

Burhaniye BALMEK' te kursiyerlerimizle buluştuk. Üretilen ürünlerle ilgili istişarelerde bulunduk.
Memnuniyetleri dile getirildi. Tekrar buluşmak üzere ayrıldık.

12/12/2023 16:13
Devamı
İlçeler de Balıkesir Pullusu Öğreniyor
İlçeler de Balıkesir Pullusu Öğreniyor

Gelecek nesillere aktarılması amacıyla Coğrafi İşaretli ürünümüz olan Balıkesir Pullusu eğitiminin 2. sini ilçelerden katılım sağlayan usta öğreticilerimizle gerçekleştirdik.

28/09/2023 16:02
Devamı
Kurul Üyelerimiz Çamlık Atölyelerimizi Gezdi
Kurul Üyelerimiz Çamlık Atölyelerimizi Gezdi

Sanatın On Hali 3. Geleneksel Türk Sanatları Yarışması Seçici Kurul Üyeleri, Çamlık BALMEK atölyelerimize ziyarette bulundu. Seçici Kurul Üyeleri atölyelerimizde üretilen eserlerimize büyük ilgi gösterdi.

09/10/2023 17:38
Devamı
BAŞKANIMIZ MANYAS'TA
BAŞKANIMIZ MANYAS'TA

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ, Manyas BALMEK‘ te kursiyerlerle buluştu. 
Balıkesir  AK Parti Milletvekilimiz Sn. Ali Taylan ÖZTAYLAN, Balıkesir AK Parti İl Başkanımız Sn. Mehmet AYDEMİR, Balıkesir AK Parti İl Kadın Kolları Başkanımız Sn. Meral CENGİZ ve  Güney Marmara 
Koordinatörümüz Sn. İbrahim KOMAN ile birlikte Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ, Manyas BALMEK Binamızda kursiyerlerimizle bir araya gelerek memnuniyetleri ve istekleri hakkında istişarelerde bulundular. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ, Manyas’ ta inşaatı yapılan yeni binamızı da gezerek incelemelerde bulundu.

11/12/2023 12:11
Devamı