2023-2024 Eğitim Yılımız Başladı

ÇAMLIK' ta 23 eğitim salonu, 1 workshop alanı, 3 sergi salonu ve 1 mağaza ile hizmetlerimize devam ederken; 09.10.2023 Pazartesi itibariyle BALMEK Eğitim Yılımız, Merkez ÇAMLIK Eğitim alanımızda yaklaşık 2000 kursiyer ile başladı. Yine aynı gün 19 ilçemizde de çeşitli alanlara müracaat eden 3000 kursiyerimiz hobilerini mesleğe dönüştürmek için İlçe BALMEK binalarımızda yerlerini aldı.
Yaygın Eğitim Şube Müdürümüz Seda Kaplan, Karesi Halk Eğitim Müdürümüz İbrahim Kurt ile Çamlık BALMEK Atölyelerinde başlayan kurslarımızı ziyaret etti.

Yeni Eğitim yılımızın tüm kursiyerlerimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Paylaş

Diğer Haberler

TBB İtfaiye Personelleri Çamlıkta
TBB İtfaiye Personelleri Çamlıkta

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) koordinesinde İtfaiyecilik Eğitimi kapsamında eğitime gelen itfaiye personelleri, Çamlık BALMEK atölyelerini ziyaret etti. Usta öğreticilerimiz tarafından Geleneksel El Sanatlarımız hakkında bilgi verildi.

09/10/2023 16:58
Devamı
TBB Hukuk Komisyon Üyeleri Çamlık BALMEK Atölyelerimize Ziyarette Bulundu
TBB Hukuk Komisyon Üyeleri Çamlık BALMEK Atölyelerimize Ziyarette Bulundu

Türkiye Belediyeler Birliği Hukuk Komisyon Üyeleri Çamlık BALMEK atölyelerimize ziyarette bulundu. Geleneksel El Sanatlarımız hakkında bilgi verilen TBB Hukuk Komisyon Üyeleri, atölyelerimizde üretilen ürünlerimize büyük ilgi gösterdi.

19/09/2023 16:00
Devamı
Burhaniye Halk Eğitim Müdürünün Çamlık BALMEK Ziyareti
Burhaniye Halk Eğitim Müdürünün Çamlık BALMEK Ziyareti

Burhaniye Halk Eğitim Müdürü Turan Fırat ALGÜL ve Halk Eğitim usta öğreticileri Çamlık BALMEK Kurs Merkezimizi ziyarette bulundu.
Atölyelerimizi, BALMEK Mağazamızı ve Galerilerimizi gezerek ürettiğimiz ürünler hakkında bilgi aldı.

29/02/2024 18:30
Devamı
İl Protokol Eşlerini Ağırladık
İl Protokol Eşlerini Ağırladık

Valimizin eşi Sn. Şenay USTAOĞLU Hanımefendi ve kızı Sn. Sena Sude USTAOĞLU, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanımızın eşi Sn. Mehtap YILMAZ Hanımefendi, Karesi Belediyesi Başkanının eşi Sn. Pelin ORKAN Hanımefendi, Genel Sekreter Yardımcımızın eşi Sn. Sevda SABANCI Hanımefendi, Kadem Başkanı Sn. Ayşe Gamze ÇİFTÇİ AYTEKİN Hanımefendi ve Sn. Ayşe ÖZDAMAR Hanımefendi, Çamlık BALMEK Atölyelerimizi ziyaret etti. Usta Öğreticilerimiz ve kursiyerlerimizle bir araya gelen heyet, Sergi Alanlarımız, BALMEK Mağazamız ve Atölyelerimizde kursiyerlerimizle vakit geçirdi. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

27/10/2023 19:05
Devamı