Savaştepe Halk Eğitim Müdürü Osman AYDOĞAN' ı Ziyarette Bulduk

Yaygın Eğitim Şube Müdürümüz Seda KAPLAN, personellerimizle birlikte Savaştepe Halk Eğitim Müdürü Osman AYDOĞAN' ı ziyarette bulunarak kurslarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Paylaş

Diğer Haberler

EMİTT Fuarı'nda Yerimizi Aldık
EMİTT Fuarı'nda Yerimizi Aldık

BALMEK 27. (EMİTT) Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuar’ında Yerini Aldı.
İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 6-9 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen EMİTT' te, Balıkesir'in geçmişinden günümüze gelen Coğrafi İşaretli el emeği ürünlerimizden Balıkesir Pullusu ile Tel Sarma ,Tel Kırma, Çarpana Dokuma sergilendi.
İstanbul ve birçok İlimizden gelen katılımcıların ziyaret ettiği BALMEK standımız büyük ilgi gördü.
Fuarın 3. gününde (bugün) Balıkesir Valisi Sayın İsmail USTAOĞLU , Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yücel YILMAZ ve eşi Sayın Mehtap YILMAZ’ da standımızı ziyaret ederek ürünlerimizi inceledi.

08/02/2024 18:54
Devamı
2023-2024 Eğitim Yılımız Başladı
2023-2024 Eğitim Yılımız Başladı

ÇAMLIK' ta 23 eğitim salonu, 1 workshop alanı, 3 sergi salonu ve 1 mağaza ile hizmetlerimize devam ederken; 09.10.2023 Pazartesi itibariyle BALMEK Eğitim Yılımız, Merkez ÇAMLIK Eğitim alanımızda yaklaşık 2000 kursiyer ile başladı. Yine aynı gün 19 ilçemizde de çeşitli alanlara müracaat eden 3000 kursiyerimiz hobilerini mesleğe dönüştürmek için İlçe BALMEK binalarımızda yerlerini aldı.
Yaygın Eğitim Şube Müdürümüz Seda Kaplan, Karesi Halk Eğitim Müdürümüz İbrahim Kurt ile Çamlık BALMEK Atölyelerinde başlayan kurslarımızı ziyaret etti.

Yeni Eğitim yılımızın tüm kursiyerlerimize hayırlı olmasını diliyoruz.

11/10/2023 10:23
Devamı
Gülçin ANMAÇ Çamlık BALMEK Binamızı Ziyarette Bulundu
Gülçin ANMAÇ Çamlık BALMEK Binamızı Ziyarette Bulundu

Tezhip ve Minyatür Sanatçısı Gülçin ANMAÇ, Çamlık BALMEK Binamızı ziyarette bulundu.
Usta öğreticilerimizle bir araya gelerek karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Mağaza, Galeri ve Atölyelerimizi de gezen Gülçin ANMAÇ'a Atölyelerimizde
üretilen eserlerimizle ilgili bilgiler verildi.

06/12/2023 19:13
Devamı
Çamlık BALMEK Ebru Atölyemizde Workshop Etkinliği Gerçekleşti
Çamlık BALMEK Ebru Atölyemizde Workshop Etkinliği Gerçekleşti

Ece Amca İlkokulu Euro Montessori Erasmus Projesi kapsamında İtalya ve Litvanya'dan gelen misafirlerimizin katılımı ile Workshop Etkinliğimizi Çamlık BALMEK Ebru Atölyemizde gerçekleştirdik. Misafirlerimiz, uygulamaya katılarak Ebru Sanatımızın
yapımı ile ilgili deneyimde bulundu. Katılımcılarımız daha sonra Atölyelerimizi, Mağaza ve Galerilerimizi de gezerek eserlerimiz hakkında bilgi edindi.

18/01/2024 16:31
Devamı