Savaştepe BALMEK Binamızdaki Kursiyerlerimizle Bir Araya Geldik

Savaştepe BALMEK Binamızda devam eden kurslarımızdan Nallıhan İğne Oyası ,Balıkesir Pullusu ve Geleneksel El Nakışları Kurslarımızı ziyaret ettik.
Kursiyerlerimizle ürettikleri eserleri ve istekleri konusunda istişarelerde bulunduk. Kadınlarımız üretmekten memnun.

Paylaş

Diğer Haberler

Çocuklarımız İçin Seramik Workshop Etkinliğimiz Gerçekleşti
Çocuklarımız İçin Seramik Workshop Etkinliğimiz Gerçekleşti

9-10 Mart günlerinde Çamlık BALMEK Kurs Merkezimizin Workshop Atölyesinde gerçekleştirdiğimiz
Seramik Workshop Etkinliğimizde 5-8 yaş ve 9-12 yaş arası çocuklarımız ve anneleri olmak üzere 65 misafirimizle bir araya geldik. Etkinliğimizde çocuklarımız öğrenirken uygulama yapma fırsatı da buldu.
Çocuklarımızın yetenek ve sosyal becerilerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediğimiz etkinliklerimize katılabilmek için bizi instagram hesabımızdan
takip edebilirsiniz.

18/03/2024 16:01
Devamı
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyelerimizin Ziyareti
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyelerimizin Ziyareti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyelerimizden Sn. Zeynep ÖZDEMİR, Sn. Seval ÖZBAY OKUR, Sn. Çiçek Mutlu KOCAMAN, Sn. Türkan BUĞRA, Sn. Zerrin TOK, Sn. Halime Nalan KORKMAZ, Çamlık BALMEK Kurs Merkezimizi ziyaret etti. Mağaza ve Galerilerimizi gezen Meclis Üyelerimiz el emeği göz nuru ürünlerimiz hakkında bilgi aldı.
Atölyelerimizde, Tasarım Atölyemizde ve Kırımlı Konağında devam eden kurslarımızda kursiyerlerimizle bir araya geldi.

26/12/2023 16:59
Devamı
Çamlık BALMEK Ebru Atölyemizde Workshop Etkinliği Gerçekleşti
Çamlık BALMEK Ebru Atölyemizde Workshop Etkinliği Gerçekleşti

Ece Amca İlkokulu Euro Montessori Erasmus Projesi kapsamında İtalya ve Litvanya'dan gelen misafirlerimizin katılımı ile Workshop Etkinliğimizi Çamlık BALMEK Ebru Atölyemizde gerçekleştirdik. Misafirlerimiz, uygulamaya katılarak Ebru Sanatımızın
yapımı ile ilgili deneyimde bulundu. Katılımcılarımız daha sonra Atölyelerimizi, Mağaza ve Galerilerimizi de gezerek eserlerimiz hakkında bilgi edindi.

18/01/2024 16:31
Devamı
Merkez ve İlçe Halk Eğitim Müdürlerimiz Misafirimizdi
Merkez ve İlçe Halk Eğitim Müdürlerimiz Misafirimizdi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Hizmetleri Şube Müdürü Rıza KILINÇ, Karesi Halk Eğitim Müdürü İbrahim KURT, Karesi Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Dünya YILDIRIM öncülüğünde İlçe Halk Eğitim Müdürlerimiz , Çamlık BALMEK Kurs Merkezimizi ziyarette bulundu. Atölyelerimizde devam eden kurslarımızdaki kursiyerlerimizle bir araya geldi. Sanat Galerilerimizi ve Satış Mağazamızı gezen heyet, atölyelerimizde ürettiğimiz ürünler ve tüm alanlarımız ile İlçe BALMEK' lerde yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi aldı.

15/02/2024 17:49
Devamı