Üreten Kadınlarımızın Yanındayız

Edremit BALMEK Binamızda üretmek için can atan, emek veren kadınlarımızla bir aradaydık.
Üretilen eserleri ve üretmek için azimlerini gördük. Birlikte çok daha güzel üretimler yapacağız. 
 

Paylaş

Diğer Haberler

Burhaniye Halk Eğitim Müdürünün Çamlık BALMEK Ziyareti
Burhaniye Halk Eğitim Müdürünün Çamlık BALMEK Ziyareti

Burhaniye Halk Eğitim Müdürü Turan Fırat ALGÜL ve Halk Eğitim usta öğreticileri Çamlık BALMEK Kurs Merkezimizi ziyarette bulundu.
Atölyelerimizi, BALMEK Mağazamızı ve Galerilerimizi gezerek ürettiğimiz ürünler hakkında bilgi aldı.

29/02/2024 18:30
Devamı
"BAŞKAN' dan Sürpriz Var!"
"BAŞKAN' dan Sürpriz Var!"

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ' ın talimatlarıyla kursiyerlerimiz için üzerinde çalıştığımız projemizi BTT AŞ. Genel Müdürümüz Sn. Atınç AKINCI ve şirket yetkililerinin kurumumuzu ziyaretinde görüştük. Başkanımızın güzel sürprizini çok yakında kursiyerlerimiz ile buluşturmak için çalışıyoruz.

09/10/2023 09:24
Devamı
BALMEK 25. EMITT Fuarı'nda Yerini Aldı
BALMEK 25. EMITT Fuarı'nda Yerini Aldı

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 9-12 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen EMITT'te Balıkesir'in ilçelerinin öne çıkan potansiyelleri, doğal güzellikleri, kültürü, tarihi, eşsiz sahilleri, turizm destinasyonları ve gastronomisini tüm dinamikleriyle anlatan Büyükşehir Belediyesi, fuarın en büyük stantlarından birinde dört gün boyunca şölen havasında etkinlik ve söyleşiler düzenledi.

BALMEK merkez ve ilçelerimizin yöresel ürünleri, Coğrafi İşaretli Balıkesir Pullusu ürünlerinin tanıtılması ve geleneksel kıyafet defilesine kadar dolu dolu geçen fuarda Balıkesir, 54 ülkeden 200'ün üzerinde turizm operatörüne tanıtıldı.

25/01/2023 13:30
Devamı
Sn. Valimiz İsmail USTAOĞLU'nun Çamlık BALMEK Atölyelerimizi Ziyareti
Sn. Valimiz İsmail USTAOĞLU'nun Çamlık BALMEK Atölyelerimizi Ziyareti

Balıkesir Valimiz Sn. İsmail USTAOĞLU, Çamlık BALMEK Atölyelerimizi ziyarette bulundu. Atölyelerimizde üretilen eserlerimizi ilgi ile inceleyen Valimiz, Çini Atölyemizde de uygulama yaptı. Usta Öğreticilerimiz ve Personellerimizle de bir araya gelen Sn. Valimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

08/11/2023 17:00
Devamı