EMİTT Fuarı'nda Yerimizi Aldık

BALMEK 27. (EMİTT) Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuar’ında Yerini Aldı.
İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 6-9 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen EMİTT' te, Balıkesir'in geçmişinden günümüze gelen Coğrafi İşaretli el emeği ürünlerimizden Balıkesir Pullusu ile Tel Sarma ,Tel Kırma, Çarpana Dokuma sergilendi.
İstanbul ve birçok İlimizden gelen katılımcıların ziyaret ettiği BALMEK standımız büyük ilgi gördü.
Fuarın 3. gününde (bugün) Balıkesir Valisi Sayın İsmail USTAOĞLU , Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yücel YILMAZ ve eşi Sayın Mehtap YILMAZ’ da standımızı ziyaret ederek ürünlerimizi inceledi.

Paylaş

Diğer Haberler

Dönem Bitimi Kursiyerlerimizin Ziyaretleri Sürüyor
Dönem Bitimi Kursiyerlerimizin Ziyaretleri Sürüyor

Çamlık BALMEK Kurs Merkezimizde yer alan Dekoratif Ahşap Süsleme ve Balıkesir Pullusu kursumuzun bitmesiyle birlikte hocalarımız Hatice Günay, Havva Baytekin ve kursiyerleri bizleri ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ahmet AKIN' a sağladıkları imkanlar için teşekkür eden kursiyerlerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, sağlıklı ve güzel günler diliyoruz.

05/06/2024 17:27
Devamı
Agricities 3. Uluslararası Tarım Çalıştayı Heyetinin BALMEK Ziyareti
Agricities 3. Uluslararası Tarım Çalıştayı Heyetinin BALMEK Ziyareti

“3. Yerel Yönetimler ve Tarım Çalıştayı”, 70 şehir ve birçok ülkeden Yerel Yönetim Başkanları, Başkan Yardımcıları ve Daire Başkanı Şube Müdürlerinden oluşan heyet,
hem Avlu Kongre Merkezindeki standımızı hem de Çamlık BALMEK Vav Altı atölyelerimize ziyarette bulundu. Geleneksel El Sanatlarımız hakkında bilgi aldı.

04/10/2023 19:30
Devamı
BAŞKANIMIZ MANYAS'TA
BAŞKANIMIZ MANYAS'TA

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ, Manyas BALMEK‘ te kursiyerlerle buluştu. 
Balıkesir  AK Parti Milletvekilimiz Sn. Ali Taylan ÖZTAYLAN, Balıkesir AK Parti İl Başkanımız Sn. Mehmet AYDEMİR, Balıkesir AK Parti İl Kadın Kolları Başkanımız Sn. Meral CENGİZ ve  Güney Marmara 
Koordinatörümüz Sn. İbrahim KOMAN ile birlikte Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ, Manyas BALMEK Binamızda kursiyerlerimizle bir araya gelerek memnuniyetleri ve istekleri hakkında istişarelerde bulundular. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ, Manyas’ ta inşaatı yapılan yeni binamızı da gezerek incelemelerde bulundu.

11/12/2023 12:11
Devamı
BALMEK’te Saç Bakım ve Yapımı Kursu
BALMEK’te Saç Bakım ve Yapımı Kursu

Kursiyerler Neler Öğrenir?

  • Kişisel hijyenini sağlayarak iş öncesi hazırlıklarını yapmasını
  • Müşteriyi kurallara uygun karşılaması ve uğurlamasını
  • Tekniğe uygun olarak saç ve deri analizi ile deriye masaj yapmasını,
  • Saçları tekniğe uygun yıkaması, saç bakım kozmetiklerini tedarik ederek, ürünlerin özelliklerine göre kozmetikleri test etmesini
  • Saçlara çeşitli tekniklerle fön, geçici şekil vermesi, kalıcı şekil vermesini
  • Değişik yöntem ve tekniklerle özel saç şekillendirmesi tekniğine uygun bir şekilde cilde ve saçın yapısına zarar vermeden saçların rengini açması ve boyamasını,
  • Cilde ve saçın yapısına zarar vermeden saçlara röfle uygulamasını,
  • Saç kesiminin temel kavramlarını öğrenerek, tekniğine uygun bir şekilde saça düz kesim, katlı kesim ve özel saç kesimi uygulamayı öğrenirler.

28/02/2022 11:31
Devamı