El Emeği Ürünler Fuarı’ nın Açılışı Gerçekleşti

Girişimci kadınların el emeği ürünlerini sergilediği ve ekonomilerine
katkıda bulunduğu fuarda BALMEK kursiyerlerimiz de yerlerini aldı.

26 Aralık’ ta açılışı gerçekleşen El Emeği Ürünler Fuarı‘nda Balıkesir
Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ’ ın eşi Sn. Mehtap
YILMAZ ve Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sn. Meral CENGİZ,
üreten kadınlarımızın standlarını ziyaret etti.

31 Aralık 2023 tarihine kadar Esas 10 Burada Avm' de sürecek olan fuarımızı ziyaret edebilir ve girişimci kadınlarımızın ürettikleri ürünleri yakından görme fırsatı bulabilirsiniz.

Paylaş

Diğer Haberler

Çocuklarımız İçin Seramik Workshop Etkinliğimiz Gerçekleşti
Çocuklarımız İçin Seramik Workshop Etkinliğimiz Gerçekleşti

9-10 Mart günlerinde Çamlık BALMEK Kurs Merkezimizin Workshop Atölyesinde gerçekleştirdiğimiz
Seramik Workshop Etkinliğimizde 5-8 yaş ve 9-12 yaş arası çocuklarımız ve anneleri olmak üzere 65 misafirimizle bir araya geldik. Etkinliğimizde çocuklarımız öğrenirken uygulama yapma fırsatı da buldu.
Çocuklarımızın yetenek ve sosyal becerilerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediğimiz etkinliklerimize katılabilmek için bizi instagram hesabımızdan
takip edebilirsiniz.

18/03/2024 16:01
Devamı
BEKLENEN O AN GERÇEKLEŞTİ
BEKLENEN O AN GERÇEKLEŞTİ

Çamlık BALMEK Kurs Merkezimizin açılışı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sn. Mehmet ÖZHASEKİ, Balıkesir Valisi Sn. İsmail USTAOĞLU, Milletvekillerimiz, İl Başkanlarımız, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ ve eşi Sn. Mehtap YILMAZ’ ın yanı sıra tüm protokol ve kursiyerlerimizin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Sn. Mehmet ÖZHASEKİ, Sn. İsmail USTAOĞLU ve Sn. Yücel YILMAZ açılış gününde “Uygulama Stantlarımızı” ve Workshop Alanımızı, Atölyelerimizi, Galerilerimizi ve Mağazamızı gezerek kursiyerlerimiz ve Usta Öğreticilerimiz ile beraber bir araya da geldi. Ayrıca 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün de açılışımızla aynı günde olması çoğunluğu kadınlarımızın oluşturduğu kursiyerlerimiz için de anlamlı oldu.

Bu güne kadar tüm ilçelerimiz de dahil olmak üzere 56.000’ den fazla kursiyerimizle beraber aynı yolda yürüdük, nice yeteneklerin gelişimine katkıda bulunduk, bir aile olduk. Daha nice yıllar birlikte olmak dileğiyle...

08/03/2024 21:05
Devamı
Sn. Osman BOYRAZ' ın Çamlık BALMEK' i Ziyareti
Sn. Osman BOYRAZ' ın Çamlık BALMEK' i Ziyareti

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Sn. Osman BOYRAZ, Çamlık BALMEK Galerilerimizi ve Mağazamızı ziyarette bulunarak atölyelerimizde üretilen ürünlerimiz ve eserlerimiz hakkında bilgi edindi.

19/03/2024 13:54
Devamı
Agricities 3. Uluslararası Tarım Çalıştayı Heyetinin BALMEK Ziyareti
Agricities 3. Uluslararası Tarım Çalıştayı Heyetinin BALMEK Ziyareti

“3. Yerel Yönetimler ve Tarım Çalıştayı”, 70 şehir ve birçok ülkeden Yerel Yönetim Başkanları, Başkan Yardımcıları ve Daire Başkanı Şube Müdürlerinden oluşan heyet,
hem Avlu Kongre Merkezindeki standımızı hem de Çamlık BALMEK Vav Altı atölyelerimize ziyarette bulundu. Geleneksel El Sanatlarımız hakkında bilgi aldı.

04/10/2023 19:30
Devamı