BALMEK 25. EMITT Fuarı'nda Yerini Aldı

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 9-12 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen EMITT'te Balıkesir'in ilçelerinin öne çıkan potansiyelleri, doğal güzellikleri, kültürü, tarihi, eşsiz sahilleri, turizm destinasyonları ve gastronomisini tüm dinamikleriyle anlatan Büyükşehir Belediyesi, fuarın en büyük stantlarından birinde dört gün boyunca şölen havasında etkinlik ve söyleşiler düzenledi.

BALMEK merkez ve ilçelerimizin yöresel ürünleri, Coğrafi İşaretli Balıkesir Pullusu ürünlerinin tanıtılması ve geleneksel kıyafet defilesine kadar dolu dolu geçen fuarda Balıkesir, 54 ülkeden 200'ün üzerinde turizm operatörüne tanıtıldı.

Paylaş

Diğer Haberler

Gömeç Ziyaretimizi Gerçekleştirdik
Gömeç Ziyaretimizi Gerçekleştirdik

Gömeç BALMEK Binamızda devam eden kurslarımıza katılım sağlayan kadın kursiyerlerimizle bir aradaydık.
Üretilen ürünlerle ilgili istişarelerde bulunduk.

12/12/2023 17:36
Devamı
Tüm Hızımızla Devam Ediyoruz
Tüm Hızımızla Devam Ediyoruz

Havran BALMEK Binamızda devam eden kurslarımızdan Makinede Suzini Kursumuzdayız. Kadın kursiyerlerimizin ürettikleri ürünler ve memnuniyetleri bizleri de mutlu etti.

12/12/2023 13:58
Devamı
Coğrafi İşaretli Balıkesir Pullusu Millet Evinde !
Coğrafi İşaretli Balıkesir Pullusu Millet Evinde !

Milletvekilimiz Sn. Mutlu Aydemir’in Balıkesir Pullusu’ nu tanıttığı Sn.Emine Erdoğan hanımefendi eseri çok beğendi, nasıl hazırlandığı hakkında bilgi aldı, yakından incelediği Balıkesir Pullusu’nu Millet Evi’nde kendi elleriyle serdi. Övgülerini belirten Emine Erdoğan’a Mutlu Aydemir eserin tüm inceliklerini ve coğrafi işaret sahibi olma sürecini anlattı.

Balıkesir Pullusu’na coğrafi işaret kazandırarak kültür hizmetine imza atan Vekil Mutlu Aydemir bu süreçte katkısı büyük olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne, BALMEK kurslarına teşekkür etti.

11/03/2022 11:43
Devamı
EMİTT Fuarı'nda Yerimizi Aldık
EMİTT Fuarı'nda Yerimizi Aldık

BALMEK 27. (EMİTT) Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuar’ında Yerini Aldı.
İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 6-9 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen EMİTT' te, Balıkesir'in geçmişinden günümüze gelen Coğrafi İşaretli el emeği ürünlerimizden Balıkesir Pullusu ile Tel Sarma ,Tel Kırma, Çarpana Dokuma sergilendi.
İstanbul ve birçok İlimizden gelen katılımcıların ziyaret ettiği BALMEK standımız büyük ilgi gördü.
Fuarın 3. gününde (bugün) Balıkesir Valisi Sayın İsmail USTAOĞLU , Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yücel YILMAZ ve eşi Sayın Mehtap YILMAZ’ da standımızı ziyaret ederek ürünlerimizi inceledi.

08/02/2024 18:54
Devamı