Ebru Atölyesinde Öğrencilerimizi Ağırladık

Ermişler Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nin talepleri üzerine Çamlık BALMEK Ebru Atölyemizde Workshop Etkinliğimiz gerçekleşti. Misafirlerimiz daha sonra alanımızda bulunan Atölyelerimizi ve Galerilerimizi de gezerek ürettiğimiz ürünlerimiz hakkında bilgiler aldı.

Paylaş

Diğer Haberler

Güne Üreten Kadınlarımızla Birlikte Başladık
Güne Üreten Kadınlarımızla Birlikte Başladık

Güne İvrindi BALMEK Binamızda üreten kadınlarımızla birlikte başladık.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi BALMEK bünyesinde devam eden kurslarımızı ziyaret ederek kursiyerlerimizle bir araya geldik. Binbir emekle üretilen ürünlerimizi inceledik. Kadınlarımız BALMEK' te üretmeye devam ediyor.

12/12/2023 11:44
Devamı
TBB İtfaiye Personelleri Çamlıkta
TBB İtfaiye Personelleri Çamlıkta

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) koordinesinde İtfaiyecilik Eğitimi kapsamında eğitime gelen itfaiye personelleri, Çamlık BALMEK atölyelerini ziyaret etti. Usta öğreticilerimiz tarafından Geleneksel El Sanatlarımız hakkında bilgi verildi.

09/10/2023 16:58
Devamı
BEKLENEN O AN GERÇEKLEŞTİ
BEKLENEN O AN GERÇEKLEŞTİ

Çamlık BALMEK Kurs Merkezimizin açılışı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sn. Mehmet ÖZHASEKİ, Balıkesir Valisi Sn. İsmail USTAOĞLU, Milletvekillerimiz, İl Başkanlarımız, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ ve eşi Sn. Mehtap YILMAZ’ ın yanı sıra tüm protokol ve kursiyerlerimizin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Sn. Mehmet ÖZHASEKİ, Sn. İsmail USTAOĞLU ve Sn. Yücel YILMAZ açılış gününde “Uygulama Stantlarımızı” ve Workshop Alanımızı, Atölyelerimizi, Galerilerimizi ve Mağazamızı gezerek kursiyerlerimiz ve Usta Öğreticilerimiz ile beraber bir araya da geldi. Ayrıca 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün de açılışımızla aynı günde olması çoğunluğu kadınlarımızın oluşturduğu kursiyerlerimiz için de anlamlı oldu.

Bu güne kadar tüm ilçelerimiz de dahil olmak üzere 56.000’ den fazla kursiyerimizle beraber aynı yolda yürüdük, nice yeteneklerin gelişimine katkıda bulunduk, bir aile olduk. Daha nice yıllar birlikte olmak dileğiyle...

08/03/2024 21:05
Devamı
EMİTT Fuarı'nda Yerimizi Aldık
EMİTT Fuarı'nda Yerimizi Aldık

BALMEK 27. (EMİTT) Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuar’ında Yerini Aldı.
İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 6-9 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen EMİTT' te, Balıkesir'in geçmişinden günümüze gelen Coğrafi İşaretli el emeği ürünlerimizden Balıkesir Pullusu ile Tel Sarma ,Tel Kırma, Çarpana Dokuma sergilendi.
İstanbul ve birçok İlimizden gelen katılımcıların ziyaret ettiği BALMEK standımız büyük ilgi gördü.
Fuarın 3. gününde (bugün) Balıkesir Valisi Sayın İsmail USTAOĞLU , Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yücel YILMAZ ve eşi Sayın Mehtap YILMAZ’ da standımızı ziyaret ederek ürünlerimizi inceledi.

08/02/2024 18:54
Devamı