"Ankara Ala Sanat Grubu" Çamlık BALMEK Atölyelerimizi Ziyaret Etti

Geçmişin İzinde Kat'ı ile Zirve Eserlerin Yeniden Yorumu Kapsamındaki "Ankara Ala Sanat Grubu" değerli hocaları ve öğrencileri,
Çamlık BALMEK Atölyelerimizi ziyaret etti. Ziyaret sırasında Çamlık BALMEK atölyelerimizde üretilen eserlerimize yoğun ilgi gösterdi.

Paylaş

Diğer Haberler

İl Protokol Eşlerini Ağırladık
İl Protokol Eşlerini Ağırladık

Valimizin eşi Sn. Şenay USTAOĞLU Hanımefendi ve kızı Sn. Sena Sude USTAOĞLU, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanımızın eşi Sn. Mehtap YILMAZ Hanımefendi, Karesi Belediyesi Başkanının eşi Sn. Pelin ORKAN Hanımefendi, Genel Sekreter Yardımcımızın eşi Sn. Sevda SABANCI Hanımefendi, Kadem Başkanı Sn. Ayşe Gamze ÇİFTÇİ AYTEKİN Hanımefendi ve Sn. Ayşe ÖZDAMAR Hanımefendi, Çamlık BALMEK Atölyelerimizi ziyaret etti. Usta Öğreticilerimiz ve kursiyerlerimizle bir araya gelen heyet, Sergi Alanlarımız, BALMEK Mağazamız ve Atölyelerimizde kursiyerlerimizle vakit geçirdi. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

27/10/2023 19:05
Devamı
BALMEK' le 23 Nisan
BALMEK' le 23 Nisan

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşku ile kutladık.
Atatürk Parkı'nda binlerce çocuğumuzun katıldığı kutlama programımızda BALMEK olarak Ebru, Çömlek ve Resim stantlarımızda çocuklarımızla birlikte eğlendik ve uygulama yaptık.

24/04/2024 11:45
Devamı
BAŞKANIMIZ MANYAS'TA
BAŞKANIMIZ MANYAS'TA

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ, Manyas BALMEK‘ te kursiyerlerle buluştu. 
Balıkesir  AK Parti Milletvekilimiz Sn. Ali Taylan ÖZTAYLAN, Balıkesir AK Parti İl Başkanımız Sn. Mehmet AYDEMİR, Balıkesir AK Parti İl Kadın Kolları Başkanımız Sn. Meral CENGİZ ve  Güney Marmara 
Koordinatörümüz Sn. İbrahim KOMAN ile birlikte Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ, Manyas BALMEK Binamızda kursiyerlerimizle bir araya gelerek memnuniyetleri ve istekleri hakkında istişarelerde bulundular. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yücel YILMAZ, Manyas’ ta inşaatı yapılan yeni binamızı da gezerek incelemelerde bulundu.

11/12/2023 12:11
Devamı
Öğrencilerin BALMEK Ziyareti
Öğrencilerin BALMEK Ziyareti

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü' nün, Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı Kapsamı ile gelen Mardin Kızıltepe Şehit Şeyhmus Demir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri, Çamlık BALMEK Atölyelerimizi ziyaret etti.
Öğrencilerimiz, usta öğreticilerimizden birçok alanda eser ve yapımı hakkında bilgi edindi.

10/05/2024 15:14
Devamı